Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Kompletní dodávky a servis v plastikářském průmyslu

Zaměřujeme se na dodávky špičkových materiálů a výrobků pro plastikářský průmysl. Máme dlouholeté zkušenosti a kontakty nejen na českém plastikářském trhu.

10. 8. 2022

Mobilní drticí a separační linka

Mobilní třídící linka integrovaná do standardního dvacetistopého námořního kontejneru je snadno přemístitelná mezi různými aplikačními místy a představuje tedy flexibilní logistické řešení pro zpracování průmyslového plastového odpadu. Standarní výbava obsahuje rychloběžný nožový mlýn ZERMA, odprašovací zařízení OZ 1200, magnetický separátor MSS-MC 150 N a detektor kovů Quicktron 03, nicméně je možno ji upravit dle potřeby konkrétního klienta, doplnit jiná třídící zařízení, upravit výbavu pro práci oblužného personálu atd.


Celý systém je díky instalaci uvnitř kontejneru chráněn před působením vnějších atmosférických vlivů (a jako opci můžeme pro vyšší komfort obsluhy nabídnout např. klimatizaci vnitřního prostoru).

Hlavní výhody mobilní drtící a separační linky

  • Vysoká zpracovatelská kapacita
  • Vyčištění odpadu na místě jeho vzniku (= eliminace přepravních nákladů)
  • Snadné přemístění dle aktuálních potřeb
  • Třídící a separační technologie v kompaktním provedení
  • Systém „plug and play“ – pouze připojíte na el. proud a hned třídíte

Nahoru