Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci

Kompletní dodávky a servis v plastikářském průmyslu

Zaměřujeme se na dodávky špičkových materiálů a výrobků pro plastikářský průmysl. Máme dlouholeté zkušenosti a kontakty nejen na českém plastikářském trhu.

19. 1. 2023

Deskový magnet MS-MC-B

Tyto deskové magnety jsou osazeny feritovými magnety, které jsou postačující pro drtivou většinu aplikací. V případě, že požadavky na separaci jsou přísnější (např. menší velikost feromagnetických nečistot), můžeme deku osadit i nejsilnějšími neodymovými magnety. Prosíme kontaktujte nás s Vaším požadavkem – rádi Vám připravíme cenovou nabídku!


Výhody magnetického separátoru MS-MC-B

  • Ekonomická varianta – atraktivní poměr cena/výkon
  • Snadná instalace i svépomocí
  • Vhodné pro abrazivní a špatně prostupné materiály
  • Neomezuje tok materiálu
  • Výroba separátorů na míru

Výhodná cena a snadná instalace dělá z deskového separátoru jeden z nejuniverzálnějších magnetických separátorů. 

Čištění

Zachycené kovy se z deskového magnetu odstraňují ručně. Doporučujeme pravidelné odstraňování zachycených kovů – při velkém množství zachycených kovů se snižuje účinnost magnetického separátoru.,

Deskový magnet je jeden z nejjednodušších magnetických separátorů při dodržení vysoké kvality separace. Nalezne své uplatnění všude tam, kde je potřeba odstranit feromagnetické kontaminanty ze sypkého materiálu a ochránit tak následné technologie nebo zvýšit čistotu separovaného materiálu.

Nahoru